Андрей Гюров, ПП: Имахме много пропуснати възможности в 48 НС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Андрей Гюров, ПП: Имахме много пропуснати възможности в 48 НС

Имахме много пропуснати възможности да направим много стъпки в правилната посока. Съдебната реформа е най-знаковото решение в това Народно събрание, имахме възможност да приемем закона за противодействие на корупцията, който беше готов, промените в НПК с механизма за контрол на главния прокурор - такъв законопроект беше внесен още в първия ден на парламента и от Министерски съвет в края на декември. Това отбеляза председателят на ПГ на "Продължаваме Промяната" Анрей Гюров в "Денят започва" в последния ден на 48-отт Народно събрание.

"Имахме всички възможности да приемем този закон и да направим тази важна стъпка напред за страната, затова българите да се чувстват в едно по-справедливо общество, да не сме отново на опашката на Европа по индекса за корупция и да можем като всички нормални европейски граждани да се ползваме от привилегиите на тази европейска принадлежност - да можем да пътуваме без пасторт. Но това не се случи", допълни той.

Според него няма в този парламент не е имало мнозинство, което да придвижва напред важните за българските граждани неща.

Какво още каза Андрей Гюров вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад