Костадин Костадинов: "Възраждане" се утвърди като най-голямата патриотична партия

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За втори път и окончателно партия "Възраждане" се утвърди като най-голямата патриотична партия. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов в "Денят започва с Георги Любенов". Една от задачата на "Възраждане" е да реабилитира българския патриотизъм и да накара патриотичните избиратели да повярват отново, че може да има автенчтини патриотични избраници в българския парламент, каза още Костадинов.

По думите му, откакто партия "Възраждане" се е появила и започнала да набира популярност, все повече е започнала да пада подкрепата за казионните патриоти.

    "Съответно на тези избори видяхме, че окончателно бяха изхвърлени от политиката, макар и обединени. Те получиха резултат, който е съизмерим с нашия. Провалът за тях е още по-голям. Една част от патриотичните избиратели тепърва ще преодоляват разочарованието си от предателството на своите избраници досега, защото те видяха как тези, които наричаха себе си патриоти превърнаха патриотизма в една бизнес ниша, в едно предприемаческо начинание, от което се хранеха изключително нечистоплътно", коментира Костадинов.

Той направи прогноза, че в сегашната ситуация е възможно да се състави правителство, но с изключително ниска степен на доверие и ще бъде продукт на едно много сериозно политическо кръвосмешение, което ще има живот около 6-7 месеца.

    "Дори и да се състави кабинет, той няма да бъде силен, ще бъде безспорно правителство на малцинството. Другият вариант, който се очертава при евентуален трети мандат да се получи широк консенсус около служебния кабинет, но и това няма да просъществува дълго. Каквато и да било управляваща формация в момента няма как да просъществува без една от партиите на противостощия лагер", прогнозира Костадинов.

Гледайте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад