Лигата на младите гласоподаватели - какво очакват младите от местната власт?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Трето издание на Лигата на младите гласоподаватели ще се проведе във връзка с местните избори в края на месеца. Кампанията се организира от Национален младежки форум съвместно със Студентски клуб на политолога, както и Студентската асоциация за изследване на международните отношения в партньорство със Студентския съвет към СУ "Св. Климент Охридски".

В рамките на тази кампания беше публикувано отворено писмо с искания към кандидатите за кметове и общински съветници в цялата страна в областта на младецжките политики. По тези теми разговаряме в "Денят започва" със Симона Николова, Студентски клуб на политолога, СУ ”Св. Кл.Охридски” и Мирослав Цеков, председател на Национален младежки форум.

"Нашата идея беше младите хора да се срещнат с политическите представители и да им зададат всички въпроси, които ги интересуват и вълнуват, съответно това прерасна и в тип информационна кампания", каза Симона Николова. 

Мирослав Цеков поясни, че Националният младежки форум е най-голямата платформа на младежки организации в България и Националния млдажеки съвет на Република България и в момента обединява над 30 младежки организации.

Вижте разговора във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад