Мая Манолова: Благодарение на "Промяната", Борисов се връща на бял кон - изпран и почистен

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ротацията между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е срамно съглашение, защото на практика борците срещу мафията сключват съглашение с мафията. От вчера спокойно ПП може да се нарича "Продължаваме промяната с ГЕРБ" - ръка за ръка с Бойко Борисов ще правят промяна и това е предателство спрямо хората от протестите през лятото на 2020 г. и избирателите на двете основни политически сили. Това заяви в студиото на "Денят започва" Мая Манолова от "Левицата".

Тя подчерта, че хората, които са гласували за ПП, очакват Кирил Петков и Асен Василев, че са дошли със заявка да демонтират модела ГЕРБ и никога повече Борисов да не управлява.

"Те гласуваха за тях, за да има справедливост, да бъдат не просто спрени кражбите, да бъдат разобличени кражбите. Очевидно това няма да се случи - когато ти си в коалиция с мутрите, не може да разобличаваш мутрите", заяви Манолова и добави: "Тепърва ще видим какви са договорките и каква е цената на това съглашение."

По думите ѝ "Борисов се снабди със застрахователна полица, че няма да бъде разследван". 

Според нея след това предателство повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП и ще настъпи крахът на политическата система в този ѝ вид.

"Благодарение на "Промяната" Борисов се връща на бял кон - изпран и почистен", категорична беше Манолова.

Какво още каза тя вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад