Мими Иванова и Развигор Попов след срещата с коронавируса

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Мими Иванова и Развигор Попов пребориха ужасния вирус. В "Денят започва с Георги Любенов" те разказаха как са преболедували ковида. 

Различен е, температурата е различна, а и ситуацията е друга, сподели Мими Иваноова И когато не е могла да се свърже с лекари, които са били непрекъснато заети, тогава е изпаднала в паника. След като са ѝ се обадили е започнала дистанционно лечение. Болестта е преминала без усложнения, но не и леко, но и благодарение на Развигор се е справила. 

А композиторът е бил контактен, карантиниран. "Но ни проверяваха, звънеше кварталният и ни караше да се покажем на балкона", допълни и Развигор Попов. 

Мими разказа, че 5 дни не е спадала температурата, наложило се е да вземе и антибиотик, с който на втория ден я е свалила. 

Респект и поклон към лекарите, които ни помагат да оздравеем, подчерта Мими Иванова. И беше категорична, че ще се ваксинира. Така ще се върне към нормалното социално общуване, към пътуването, към срещите с хората. 

Мими Иванова призна, че като артист тази година е загубена за нея. "Ние се срамуваме да поискаме помощ. Артистите са горди хора. Действително има бедстващи хора в нашата гилдия, но не трябва да се казва колко сме зле, трябва деликатно да се помага. Винаги е много унизително да ходиш и да просиш", подчерта певицата. 

Вижте разговора с тях във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад