Минутите на синоптика: По-хладно, но слънчево време днес

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове на места в низините и котловините ще има мъгла. Вятърът от изток-североизток ще се усили до умерен и по-късно през деня на крайните източни райони ще се заоблачи. И максималните температури ще се понижат и ще бъдат между 9° и 14°, в София около 10°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, но в следобедните часове ще се образува ниска облачност. Вятърът от изток-североизток ще се усили до умерен. Максималните температури ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

И в близките дни сутринта ще е студено с минимални температури между минус 2° и 3°. Дневните температури обаче слабо ще се повишат. В планинските райони в Западна и Централна България ще преобладава слънчево време, докато в Източна България ще е облачно и е възможно и да превали.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад