На 20 февруари ще бъде открит тунел "Железница"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Осигурихме фронт за работа по всички основни стратегически проекти. Миналата година беше завършен участък от магистрала "Европа". В момента се достроява последният участък, което означава, че в края на тази година ще бъде напълно завършена, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков.

В следващата седмица предстои да бъде открит нов участък от 13 км. от магистралата Видин-Ботевград между Макреш и "Бела". Строи се в участъка Мездра-Ботевград, Видин и Макреш. Предстои издаването на разрешение за строеж на участъците между "Бела" и Монтана. Там строителството ще започне до няколко месеца. Март месец ще започне активно строителство по Русе - Бяла. Строителството по "Хемус" ще бъде подновено. В средата на годината се очаква разрешение за строеж за участъците между Плевен и Велико Търново. На 20 февруари се открива тунел "Железница".

"Железница" е уникално съоръжение с всички системи за защита, строен с нов технологичен метод. В обхвата на тунела има активирани свлачища, които бяха укрепени миналата година. Ще изпълнява важна обществена функция и е безопасен категорично.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад