Слънчево на запад, облачно на изток в съботния ден

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Времето в по-голямата част от страната ще се задържи слънчево и почти тихо. Над Източна България и по Черноморието ще продължи да духа слаб до умерен северен вятър. Ще бъде предимно облачно, в отделни райони и ще преръми. Към края на деня и там облачността ще започне да се разкъсва и намалява. 

Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 6°, в София – около минус 2°, а максималните - между 7° и 15°, в София – около 12°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Значителна облачност ще има над масивите в източните райони от страната. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 6°-7°, на 2000 метра - около 0°.

В неделя над Западна България облачността ще се увеличи и на места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. В Източна България ще е с разкъсана облачност, почти без валежи, със северен вятър. Температурите ще останат без съществена промяна. 

През първите дни от новата седмица на места ще има слаби превалявания от дъжд, в планините над около 1800 метра - от сняг. Минималните температури ще се повишат, а максималните ще се понижат. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад