На море в България - проблемите пред туристическия бранш

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Туристическият бранш настоява за спешни мерки за спасяване на туристическия сезон. Изпратено е и писмо с предложения до служебния министър- председател и до служебните министри на туризма и здравеопазването. Мерки, които да бъдат предприети в рамките на двата месеца от управлението на служебния кабинет.

Необходима е много активна маркетингова кампания, като се използват всички дипломатически канали, за да се покаже, че България е една много сигурна държава, че сме готови да посрещаме туристи и режимът при нас е най-лек, за щастие падна броят на заразените и така можем да имаме един нормален сезон, това досега спираше голяма част от туристите, заяви за "Денят започва" председателят на Варненската туристическа камара Илин Димитров.

Според хотелиера Станислав Стоянов трябва да се наложи мораториум на банковите кредити, в момента почти няма записвания за сезона или са съвсем малко, а в същото време банките започнаха да си търсят кредитите. Според него програмите 60/40 и 80/20 трябва да продължат до края на сезона.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад