Новият проект "Продължаваме промяната" - как ще се отрази на предстоящия вот

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Още един политически проект - без изненади. Кирил Петков и Асен Василев вече открехнаха вратичката - какви цели си поставят и как ще ги постигнат. На този фон започнаха и социологическите проучвания и нагласи, които включват и новите политчески играчи.  Анализ на Анастас Стефанов, който представи и последното проучване на "Тренд", и доц. Петър Чолаков.

В проучването на "Тренд" около 8-9% от анкетираните заявяват, че биха гласували за новата формация на Кирил Петков и Асен Василев "Продължаваме промяната", но резултатите са преди официалното представяне на проекта, поясни Анастас Стефанов.

Доц. Чолаков посочи, че имаме вече два месиански проекта - първият е "Има такъв народ" на Слави Трифонов, който е на години, докато Кирил Петков и Асен Василев са съвсем свежи се появяват на политическата сцена, "така че може да се спекулира, че имат потенциал да растат". Не трябва да се подценяват и старите месии, въпреки че при тях има спад на подкрепа. 

Според Анастас Стефанов проектът на Петков и Василев ще разчита на всички гласоподаватели, към момента политическият образ на тази формация е по-скоро маркетингов продукт. артикулиращ промяната през дейността, която са упражнявали в първия лужебен кабинет.

 
Вижте целия анализ във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад