Още по-топло и много ветровито и в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между 5° и 13°, а максималните - между 14° и 20°.

Облачността ще бъде по-често значителна и на отделни места, главно от южната страна на планините, ще превалява дъжд.  Ще остане ветровито, с много силен южен, по Черноморието - юг-югозападен вятър. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде предимно облачно и на места ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще бъде ветровито с бурен, по високите и открити части - ураганен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

В четвъртък ще остане много ветровито и топло за втората половина от януари. Ще бъде предимно облачно. В Западна България и планините ще има и валежи от дъжд, над 1800-2000 метра - от сняг, в отделни райони значителни по количество.

В петък в цялата страна ще има валежи.  От северозапад ще прониква по-студен въздух и с  понижението на температурите по-късно през деня дъждът и в по-ниските планински райони и високите полета ще преминава в сняг.  В Източна България ще продължи да духа умерен и силен юг-югозападен вятър и там температурите ще останат над 10°, а валежите ще са слаби и на отделни места.

През почивните дни ще се задържи предимно облачно, в Източна България с валежи от дъжд, а в Западна - слаби, и от дъжд, и от сняг. Вятърът ще отслабне и временно ще стихне. Температурите ще се понижат, но ще останат над климатичните норми.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад