Първо заседание на 48-ия парламент

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

На 19 октомври - сряда, Българската национална телевизия излъчва първото заседание на новоизбраното 48 Народно събрание. Предаването „48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ започва в 8:00 часа пряко в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на обществената телевизия.

Специални гости на водещата Христина Христова в изнесеното студио в сърцето на парламента са проф. д-р Екатерина Михайлова – бивш заместник-председател на Народното събрание и народен представител, професор по История на държавата и правото, настоящ преподавател по Конституционно право, и Георги Пирински – бивш председател на Народното събрание, дългогодишен политик и народен представител, бивш евродепутат.

Кои са новите 240 народни избраници от седемте партии и коалиции в 48-ото Народно събрание, които ще пристъпят прага на парламента, както и какво да очакваме от тях? Коментари от политолози, експерти и анализатори в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте специалното предаване „48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ на 19 октомври - сряда, от 8:00 часа на живо в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на БНТ – в официалния сайт на обществената телевизия BNT.BG, в новинарския сайт BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS, както и чрез лайв стрийм в канала на БНТ в YouTube, в официалната страница на БНТ и официалната страница на BNTNEWS.BG във Facebook.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад