Петър Москов: Имам дежавю - вкарването през задния вход „Движението на права и свободи“ в реалния механизъм на управлението

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Имам усещане за дежавю, а именно вкарването през задния вход „Движението на права и свободи“ в реалния механизъм на управлението. Това съм го преживял през 2015 година. Това каза в „Денят започва с Георги Любенов“ лидерът на КОД Петър Москов.

„Тогава моята позиция беше, че ДПС е центърът на политическата корупция и трябва да се държи далеч от управлението. Направиха се големи усилия за конституционни промени. Позицията ми беше обявена за лоша, а тази, която искаше ДПС в управлението през конституционно мнозинство, беше обявена за принципна. Сега същата мотика се настъпва втори път“, добави той. 

Той отбеляза, че е евроантлантически настроен, но това, че не одобрява Тодор Чобанов да бъде избиран, не го прави путинист и антиевроантлантик. А именно човек, който има памет и не иска „да се разиграва цирк“ под името на евроантлантизма. 

„В момента, в който направим ДПС част от законодателството, план и актив за борба с корупцията, означава, че или не знаем в кой свят живеем или се опитваме да излъжем всички, за да вземем едни пари“, смята Москов.

Вижте целия разговор във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад