По-хладно във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В часовете преди обяд  на места в Южна България видимостта ще е намалена, а  в  югоизточните райони, включително и по Южното Черноморие, ще превалява дъжд. В следобедните часове локални превалявания ще има в цялата страна. Ще духа умерен, в Дунавската равнина – временно силен северозападен вятър. Вълнението на морето ще бъде слабо, а температурата на морската вода е от 7° до 9°.

Минималните температури ще бъдат между 3° и 9°, в София - около 4°, а максималните - между 9° и 14°, в София - около 10°.

В планините ще вали от сняг, под 1200 метра –дъжд. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра – около минус 1°.

В сряда се очакват  слаби валежи от дъжд, на повече места в Северна България, а в планините и планинските райони над около 900-1000 метра ще вали сняг, повече като количество в Централна Стара планина. Вятърът ще бъде умерен, от север-северозапад.

В четвъртък облачността временно ще се разкъса, но в  петък в отделни райони в Източна България отново ще превали слаб дъжд.

В събота облачността ще бъде променлива, а температурите ще се задържат почти без промяна.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад