По-малко области с код жълто за силен вятър във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта ще бъде предимно ясно, с умерен севеозападен вятър в северната половина от страната. Минималните температури ще са в широки граници, от 2° - 3° на места в Югозападна България, където ще е почти тихо, до 8° - 9° в Северна България.

Във вторник ще бъде предимно слънчево. Ще остане ветровито, с умерен, по поречието на Дунав и Лудогорието - силен западен вятър. Дневните температури значително ще се повишат и максималните ще са между 15° и 20°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по северното крайбрежие - силен западен вятър. Максималните температури ще са 15° - 16°, температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 5°.

В сряда ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне. В четвъртък облачността ще се увеличи и в петък ще е предимно значителна. На отделни места ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се понижат, но ще се задържи топло за периода. В събота облачността ще намалее до предимно слънчево. Вятърът ще е югозападен, в Източна България ще се усили и температурите отново ще се повишат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад