По-топло във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде предимно слънчево. На отделни места в низините и котловините временно видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад,  по Черноморието  - от  запад. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Минималните температури ще бъдат  между минус 4° и 3°, в София - около минус 4°, а  максималните - между 9° и 14°, в София - около 9°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 6°.

В сряда ще бъде слънчево, но  много места в низините и котловините преди обяд ще бъде мъгливо. Ще остане с високи за декември максимални температури,  между 9° и 14°, по-ниски в западната част на Дунавската равнина и в отделни райони в Горнотракийската низина.

В четвъртък и петък със силен вятър от северозапад  ще проникне порция студен въздух и дневните ще се понижат с 3-4 градуса.  Облачността ще се увеличи и през втория ден на места, главно в Северна България, ще превали дъжд, в Предбалкана и високите котловинни полета - и сняг.

В събота ще се задължи  ветровито. Облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места ще превали, предимно дъжд.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад