Почти без валежи в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сутринта ще бъде слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста, над планинските райони в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България и Дунавската равнина, до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 32° и 37°, в София – около 32°, по Черноморието -  между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, но след обяд в масивите от западната половина на страната ще превали превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра - около 17°.

В събота ще бъде слънчево, но около и след обяд на места в западната половина от страната ще има валежи, придружени и от гръмотевици. Температурите слабо ще се повишат и максималните ще са между 33° и 38°. 

През нощта срещу неделя и в неделя вятърът ще се усили. Облачността ще е променлива, на места ще превали и прегърми, по-интензивно в североизточните райони и планините. Температурите ще започнат да се понижават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад