Политическите страсти и важните теми в държавата - анализ и прогнози

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политическите страсти и важните теми в държавата. Как върви промяната? Анализ и прогнози от Татяна Буруджиева, Явор Дачков и Мирослав Севлиевски.

"Ще бъда приятно изненадана ако имаме постигнати добри резултати. Това което ще определи реформаторското мнозинство, е не дали ще могат да направят реформи, а дали могат да направят сериозни крачки към тези реформи", коментира Буруджиева. Трябва да се въоръжим с търпение, допълни тя.

Мирослав Севлиевски коментира, че това ще бъде годината на промяната. "Дали с тези участници ще се случи промяната, този процес е започнал в целия свят, започва нова промяна, нов цикъл", коментира Севлиевски. "Дали това мнозинство ще успее? По-добре е да успее, да нямаме избори и да разберем, че нямаме време за губене", каза още Мирослав Севлиевски.

Явор Дачков смята, че за 30 години не сме успели да съзреем като общество. "Сега всички са в почуда, защото има свобода, защото няма един човек, който да командори, и всички се объркаха. Докато се подреди властта, ще мине време. Тази власт ще бъде непрекъснато нестабилна и ще бъде под угрозата да падне всеки един момент, което не е добро за България в момента на здравна, икономическа, на всякаква криза. В момента не се знае кой взима решенията", допълни още Дачков. 
 

Вижте разговора в студиото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад