Ползата от пчелните къщи

Предаване: 100% будни, 05.02.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Посещаването на пчелна къща е нов, нестандартен начин за здравословна почивка и презареждане на организма. Къщата позволява на човек безопасно да се потопи в атмосферата на живото пчелно семейство, да се зареди с енергията на кошера, да диша здравословен въздух с аромат на мед, восък, пчелен прашец, прополис. 

Тя е направена така, че хората да нямат пряк контакт с пчелите и въпреки това да са заобиколени от тях. Кошерният въздух съдържа съставки, които повишават способността за самолекуване на тялото. Преди да попадне в белите ни дробове, този въздух е бил подложен на щателно пречистване в сложната, жива лаборатория на кошера, където е преминал през естествен филтър. Благодарение на обработката на пчелното гнездо с прополис и отделящите се етерични съединения, въздухът в кошера е стерилен и лечебен. 

Изследвания показват, че след процедурите дишането става по-спокойно, увеличава се поглъщането на кислород, като по този начин се подобрява съставът на кръвта, нормализира се кръвното налягане, повишава се работоспособността на човека. 

Апитерапията по естествен начин помага да се преодолеят много проблеми и е повече от перфектна за спортисти, деца и възрастни хора. 

Почивката в пчелните къщи повишава имунитета на организма и оказва противовъзпалително, релаксиращо и тонизиращо действие. Когато имунната система е силна, организмът може да се пребори за подобряване на състоянието на редица автоимунни заболявания на ставите (артрити), щитовидната жлеза, кожата (акне, лупус, псориазис), дихателната система и др. 
Тази терапия съчетава три здравословни ефекта -  от аромата на кошерния въздух, от вибрацията на пчелите и от биополето на пчелите
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад