Повратна точка 2, 2 сезон, 4 епизод

Държава: Белгия
Сезон: 2
Епизод: 4
Година: 2018
Времетраене: 50 минути
В предаването
Всички епизоди

Клодин, забогатялата сестра на убитата баронеса, купува кемпер на мъжа си Тино.
Фирмата "Ранко", която строи пътя край градчето, натиска Етиен да изгони екоактивистите от гората и да накара и съпругат си Клодин да продаде парцела си. Но Клодин иска повече пари.
Старат приятелка на Камий се оказва наблизо – тя живее с битниците в гората. Водачът им е Борис, който е луд на тема замърсяване. Зое е приятелка на Маню. Всъщност групичката им отглежда марихуана в гората.
В участъка полицай Маржо подтиква колегата си Карим да направят ДНК изследвания на непознатите следи, намерени на местопрестъплението. Взимат проби от Клодин и от Тино. Клодин казва на Маржо, че Петерс е идвал при тях в деня на погребението и че разследва. Но Клодин има алиби – била е в Германия. От телефонните разпечатки обаче става ясно, че са закъснели с час и половина, преди да се обадят в полицията. Претърсвали са къщата за завещанието.
Йоан Петерс и дъщеря му Камий отиват на вечеря у съседите си, които са доста странни и общуват с отвъдното. Йоан си тръгва разгневен. Психиатърката Ясмина има сблъсък с майката на Дани. Йоан я кани да живее в неговата къща. Става ясно, че баронесата е звъняла на Дани в деня на смъртта си...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад