Повратна точка 2

Още един неразгадан труп от "Големия ужас в малкия град"...

Държава: Белгия
Година: 2018
Времетраене: 50 минути
Повратна точка 2
За продукцията
Всички епизоди

10-сериен телевизионен филм
Криминална драма

Сценарий: Стефан Бергман, Бенжамен Д’ Уст, Матийо Донк
Режисьор: Матийо Донк
Оператор: Оливие Бунжинг
Музика: Елоа Раго

В ролите: Йоан Блан, Ясмина Дуие, Орелиен Кейман, Валери Бошо, Ан-Сесил Вандалем, Венсан Лекюйе, Софи Брейер, Лубна Азабел Ноем Шмид, Лара Юбино, Карим Барас, Жан-Анри Компер, Том Оденар и др.

ФАБУЛА

"Раят на ужасите" се разиграва в малко белгийско градче на Ардените - с малко жители, но с много тайни и смъртоносни връзки.

ВТОРИ СЕЗОН

"Повратна точка" продължава с нов труп в Мюсю, този път в басейн. Жертвата е баронеса, намерена в собственото си имение. Съмненията са същите - самоубийство, удавяне или убийство...

Следствието много бързо се насочва към нейния градинар като най-вероятния убиец. Той е младеж, осъден за убийство през 2009, с 9-годишна присъда в затвора и едва от три месеца е на свобода.

Инспектор Йоан Петерс вече не е инспектор, а преподавател в Полицейската академия, но е потърсен за помощ от доктор, който се съмнява във вината на градинаря. Ситуацията изглежда прекалено лесна, за да е истина.

Петерс се запознава с полицейското досие на заподозрения от миналото му - жертвата, фактите и присъдата показват, че тогава случаят е бил нагласен, за да му припишат убийството. Сега може би е същото. Петерс се съгласява да работи по новото убийство, но следователят го изпреварва, измъквайки насилствени признания от градинаря.


Междувременно в полицията на белгийското градче са настъпили промени. Вече има само полицейски участък, а разследванията се водят в областния град Бастон.

Пътят към истината за Йоан Петерс се усложнява в лабиринт от случайни или нарочни полицейски грешки, които събуждат неговите собствени кошмари и страхове, подхранвани с невъобразима жестокост и тайни сред привидно невинните обитатели в малката общност от "Рая на ужасите" ...

Повратна точка

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад