Повратна точка

Големият ужас в малкия град!

Държава: Белгия
Година: 2016
Времетраене: 52 минути
Повратна точка
За продукцията
Всички епизоди

10-сериен телевизионен филм
Криминална драма

Режисьор: Матийо Донк

В ролите: Йоан Блан. Гийом Кербуш, Ан Косенс, Жан-Анри Компер, Катрин Сале, Софи Брейер, Софи Марешал, Тома Мюстен, Ямина Дуие, Жереми Загба, Винсент Грас и др.

ФАБУЛА

"Раят на ужасите" е събран в едно малко градче с малко жители, но с много тайни и смъртоносни връзки.

"Повратна точка" е белгийски криминален сериал с престъпления, подозрения и обрати в малко селище, където едно убийство разкрива или... прикрива връзките между всички обитатели, докато новият инспектор безпомощно търси истината.

СЮЖЕТ

След смъртта на съпругата си Йоан Петерс се премества от големия град в родното си градче Хайдерфелд, където е прекарал детството и младежите си години. Напуснал е малката общност в подножието на белгийските Ардени, когато е бил 18-годишен, сега се връща като главен инспектор заедно със своята дъщеря - тинейджърка в горните гласове на гимназията.

Инспектор Петерс ще работи в екип с младия и неопитен полицай - Себастиан Дрюмер. Местността и хората уж са родни и познати на Йоан, но не и сега. Той дори си мисли, че има богат опит от големия град, но тук в малката общност нещата са много по-страшни.

Ужасът започва още с пристигането му. В малката река Семоа е намерено мъртвото тяло на 19-годишния футболист Дрис Асани от Того. Първоначалната версия за самоубийство и удавяне бързо отпада след направената аутопсия. Убитият е бил пребит, ударен в главата и застрелян. Подозренията се насочват към местен особняк, който живее в колиба край реката - с неговата пушка е стреляно наскоро. Но това е само началото на загадката.

Петерс се среща с бившата си приятелка Инес, която е давала уроци по френски на жертвата. Междувременно се разбира, че кметицата убеждава всички да продават земите си на фирма, която ще строи язовир....

Това са само част от новините на място, в което инспекторът трудно ще открие причината за убийството и извършителя, защото откриването на един виновен съвсем не означава, че другите са невинни.

Тук всички са свързани с тайни и грехове - уж малко хора в малко градче, което се оказва "Раят на ужасите"...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад