Повратна точка, 1 сезон, 4 епизод

Продукция: Повратна точка

Държава: Белгия
Сезон: 1
Епизод: 4
Година: 2016
Времетраене: 52 минути
В предаването
Всички епизоди

Шефът на полицията прави изявление, че Джеф индианеца е невинен, Малуза – също. Подновява се разследването на убийството на Дрис Асани. Ще го води Йоан Петерс. Започват да търсят кой е нарисувал символ на огледалото. Всички жители на селото ще дадат проба за графологична експертиза. От телефонните разпечатки на Дрис става ясно, че е говорил с един малиец, осъден за трафик на хора – Муса Дира. Йоан и Дрюмер успяват да го намерят. Оказва се, че Муса е уредил Дрис да играе в Хайдерфелд и е щял да го прати в Германия. Петерс получава изрезка от вестник, в която се говори за загуба на отбора и това го навежда на мисълта за нагласени мачове. Вермейрен, собственикът на отбора, и треньорът Маркус имат проблеми с финансите, не плащат на играчите.
Непознат заплашва кметицата да спре с язовира, иначе ще пострада дъщеря й. Брижит се оплаква на шефа на полицията Рюди Герартс. Става ясно, че той си пада по нея.
Кръвта от надписа на огледалото е от лисица, полицайката Маржори търси значението на символа.
Йоан и Камий са поканени на вечеря у кметицата. При Дрюмер идва инспектор Дьо Бац от Брюксел. Синът му е загинал при операция на Петерс и иска да го предупреди.
Дрюмер открива, че футбоният собственик Вермейрен е бил отстранен за 10 години заради уговорени мачове. Той изчезва…

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад