Повратна точка, 1 сезон, 9 епизод

Продукция: Повратна точка

Държава: Белгия
Сезон: 1
Епизод: 9
Година: 2016
В предаването
Всички епизоди

Зое е имала връзка с Дрис - срещали са се в хижата, но тя е смятала да го изостави. Дрис е искал да замине за Германия, звънял е десетки пъти в нощта на убийството, но тя не му е отговорила. Йоан разпитва и приятеля на Зое - Микаел. Той разбира, че бебето на Зое не е от него. Някакъв тип - Ред Росиньол - е следил Зое и й е пращал съобщения и снимки.
От другат страна помощник-инспекторът Себастиан Дрюмер липсва. Той се среща с Дьо Бац и го предупреждава, че Петерс е нестабилен и опасен. Маржори възлага на програмиста Ален да търси Ред Росиньол.
Инес се опитва да се сближи с Камий.
Рене Верелс разбира, че Люсиен е бил в хижата и го задържа. Всички разбират, че Люсиен е нацист, бил е 2 години в затвора. Оказва се, че Люсиен е обхождал хижите вечерта на карнавала и е забелязал, че вратата на "Водна лилия" е разбита. Намерил е Дрис вече мъртъв. Изпаднал е в паника и е почитистил всичко, а тялото е завлякъл до река Семоа. Но не го е убил. В кръвта има следи от подметки и Йоан Петерс смята, че Дрюмер е убиецът. Определя му среща при хижата. И го убива…

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад