Празникът във Военноисторическия музей

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Отворени са вратите в Националния военноисторически музей. Атракцията тук е дегустацията на класическа войнишка боб чорба. Бобът е топъл, преди малко е станал готов и е готвен няколко часа.

"Рецептата на войнишкия боб се предава от поколение на поколение готвачи в армията. Тайната няма как да ви я кажем, защото ще развалим магията на всичко, но мога да кажа, че вкусът е много по-различен.", сподели за БНТ Гергина, която приготвя гозбата.

Какво още може да видите в музея днес ще разберете от видеото.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад