Превалявания само в планините в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще бъде предимно слънчево, със слаб до умерен вятър от юг-югоизток. 
Сутринта ще бъде хладно, с минимални температури в по-глямата част от страната от 11° до 14°, на места до 16°-17°, но максималните температури ще се повишат, в сравнение със сряда, и  ще са между 27° и 32°, в София - около 27°, по Черноморието -  от 24° до 26°. Температурата на морската вода е около 25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност и на отделни места са възможни слаби превалявания. Вятърът ще е слаб от югоизток, по най-високите части - умерен от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 13°.

В петък ще остане  предимно слънчево, но към вечерта в Северозападна България ще превали дъжд. 
В събота вятърът от северозапад ще се усили. На много места ще превали и прегърми, като  по-интензивни явления  се очакват  в Северна България. Температурите ще са почти без промяна. 
В неделя ще има променлива, по-често значителна облачност. Отново ще има валежи, главно в Южна България, а през нощта срещу понеделник - на повече места в цялата страна.Вятърът временно ще отслабне, но започналото понижение на температурите ще продължи. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад