Прогноза за времето в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В следобедните часове валежи и гръмотевици ще има главно в Южна и Източна България, включително и по Черноморието. Ще духа слаб, до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28 и 33 градуса.

През нощта ще продължи да превалява в източните и планинските райони, но в останалата част от страната до сутринта облачността ще намалее и утре над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Валежи и гръмотевици ще има отново главно в Югозападна и Източна България. Ще духа слаб до умерен северен, в източните райони - североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°.

Следобедни краткотрайни валежи и гръмотевици ще има на отделни места и по Черноморието. Максималните температури ще бъдат между 29 и 31 градуса. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 26 - 27°.

В планините ще бъде ветровито, с умерен, временно силен североизточен вятър. Валежи и гръмотевици ще има главно в Рило-Родопската област. Максималните температури слабо ще се повишат и в курортите ще са от 17 до 27 градуса.

Времето в Европа. В по-голямата част от континента и утре ще бъде слънчево. Дъжд и гръмотевици се очакват в западната половина от Пиренеите, на места в Централна Европа, на Апенините, както и за пореден ден в много райони на Балканите.

У нас в събота ще превалява главно в източните и югозападните райони от страната, а в неделя – в планинските райони от Югозападна България. В началото на новата седмица отново на много места ще има условия за следобедни валежи и гръмотевици.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад