Радослав Кирилов: Трябва да мечтаем, защото видяхме светъл лъч

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Играчът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов е на мнение, че последните мачове на националния отбор по футбол дават поводи за позитивизъм.

През лятото той напусна Славия, за да подпише със ЦСКА 1948.

"Финансовите параметри бяха добри за мен. На такава възраст съм, че трябва да гледам и такива неща. Амбицията на клуба е да се бори за сериозни неща. Това се припокрива с моите амбиции. Имах нужда от ново начало", сподели той за БНТ.

ЦСКА 1948 е лидер в класирането.

"В клуба се работи на високо ниво. Работи се професионално, целите са високи. Качеството на отбора е доста високо за българските стандарти. Имаме всички стандарти да направим нещо хубаво този сезон, но нека не вдигаме очакванията толкова. Имаме шанс да сме поне в тройката. Имаме качествата да го направим, имаме шанс. Работим по-план, опитваме се да даваме най-доброто от себе си. Увереността в отбора не липсва", допълни той.

Футболистът се цели в успехи и с националната фланелка.

"В момента положението не е добро, но с този правилен подход и начин на работа, имаме шансове да изплуваме от дупка, в която се намираме през последните години. Хората не ходят да гледат националните отбори, нещо не е наред. Не сме на дъното, но нещата не се случват по най-добрия начин. Трябва да мечтаем, защото видяхме светъл лъч. Нямам претенции за евроквалификациите. Трябва да гледаме нашия си път и да се подготвим добре", добави той.

Можете да гледате цялото интервю с играча във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад