Радослав Рибарски, ПП: Мораториумът за цената на тока не беше структуриран правилно

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Все още нямаме редовни комисии, предстои такива да бъдат избрани и временната комисия за енергийната комисия имаше за цел да разисква и разглежда проблемите в сектор "Енергетика". Всички партии с експерти на паритетен принцип да изкажат своите мнения, но дискусията тръгна в друга посока. Това обясни в "Денят започва" по БНТ Радослав Рибарски, депутат от ПГ на "Продължаваме промяната" и председател на временната комисия за енергийната криза, след като се наложи приетият вчера мораториум за цените на тока, водата и парното, да бъде прегласуван днес.

Г-жа Десислава Атанасова предложи този мораториум и това беше гласувано в зала, прието. Знаехме какво гласуваме, но нямахме реално изпратен проект, обясни Рибарски.

Мораториумът не беше структуриран правилно, но се гласува и прие с доста голямо мнозинство. Веднага след като гласувахме, свиках извънредната комисия, тъй като мораториумът не може да остане безсрочен, смята председателят на временната комисия.

Смятаме, че това е едно решение, натоварено с доста социални очаквания, което трябва да получи време за разискване, допълни Рибарски.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад