Развитието на София и (без)спорните идеи - независимият Борис Бонев срещу Стоян Колев от ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Големите теми на София, управлението на столицата - успехите и грешките, перспективите за 2022 година - това бяха темите на дебата в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” с участието на общинските съветници Симеон Колев от ГЕРБ-СДС и независимият Борис Бонев.

“Генерално градът върви. Тази и миналата година бяха ужасяващи - за поколения това бяха най-трудните години. Нито една услуга в града не е спряла - нито едно от нещата, с които сме свикнали, градският транспорт вървеше. Самият факт, че ние не позволихме да се случи това, е важен”, каза Стоян Колев.

“Най-важното нещо, за да можеш да вървиш напред, е да се сравняваш с по-добрите от теб, с най-добрите. Тогава, когато само себе си виждаш в огледалото, е много трудно да прецениш дали се движиш в правилната посока или не. Именно това демонстрират управляващите - те себе си виждат в огледалото и си казват, че са малко по-добре отпреди. Нямаше европейска столица, независимо колко тежко е ударена от коронавируса, в която градският транспорт да спре. Това, което различава София от всички европейски столици, е, че там управленците се възползваха от кризата, за да направят изключително дълго отлагани реформи”, реагира Борис Бонев.

Какви бяха конкретните проблеми, по които дебатираха общинските съветници, вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад