Рони Ромеро след полуфинала на "Евровизия": Дадохме най-доброто от себе си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вече са ясни първите финалисти на песенния конкурс "Евровизия". За съжаление, българските представители от Intelligent Music Project не успяха да стигнат до финала, но се представиха изключително достойно.

10 държави се класираха, 10 ще се класират в четвъртък и големите 5 отиват на финал. За съжаление - ние не, но достойно представяне, посланието на песента ни се чу сред милиони.

"Това е състезание. Понякога печелиш, друг път - губиш. Ние се чувстваме победители по един или друг начин, защото имахме шанса да дойдем тук, да се състезаваме с тези чудесни музиканти, прекрасни артисти, невероятни страни. И дадохме най-доброто от себе си, така че се чувстваме горди", заяви Рони Ромеро.

"Аз лично се чувствам много добре, в комфорт съм със себе си поради факта, че представихме едно страхотно шоу на световно ниво", заяви Бисер Иванов.

"Ние не сме загубили. Ние спечелихме супер много тук - научихме страшно много неща, за озовахме се с много нови хора и спечелихме само и единствено опит и добри преживявания", заяви Димитър Сираков.

"Тук няма загубили и спечелили. Все пак това не е състезание, това е музика, това са песни. Просто идваме да видим кой на какво ниво е и наистина абсолютно всички артисти, които участваха тая година и по принцип в такъв тип мероприятия само могат да спечелят от гледна точка на това, че имат огромната аудитория срещу себе си, която може да ги види, да ги припознае и да ги оцени за в бъдеще", допълни Бисер Иванов.

Ти за себе си какво спечели лично?

"Приятели, опит, преживявания с групата - хубави, всичко е супер", каза Иво Стефанов.

"Аз като домакин на "Евровизия" мисля, че се представихме абсолютно достойно и с всяка изминала "Евровизия" аз забелязвам, че участниците стават все по-млади от мен, но това не ме притеснява, защото аз открих моята мисия. Моята мисия е да посрещам и да изпращам - посрещам, изпращам, посрещам, изпращам", заяви Стоян Янкулов-Стунджи.

"А бе, можеше още малко, да му се не види, още малко, ей толкова. Но шегата настрана! Всичко е супер и срещата с тази сцена е нещо безценно и ние се радваме безкрайно много и благодарим на всички, които ни подкрепиха, въпреки това. Стойте нащрек! Ние имаме още много какво да ви покажем. И ще се радваме да се видим по пътя скоро!", заяви Славин Славчев.

 

Вижте повече в репортажа на Милена Кирова и Станислав Ангелов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад