Румен Овчаров: Тандемът БСП-Радев е алтернатива на статуквото

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

„Вътрешнопартийната опозиция слугува на управляващите.  Предателството е краят на болните амбиции“.  Така Румен Овчаров, член на Националния съвет на БСП и политик със забележителен опит, вижда съдбата на тези депутати, които напуснаха ПГ на левицата.  Според него те нямат политическо бъдеще поне засега.

Овчаров коментира и тезата за предполагаемия разкол между лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Според него в момента управляващите „ровят в такъв сценарий“, защото това играе в посока на запазване на статуквото“.

„Тандемът БСП-Радев в настоящата ситуация, към момента изглежда като най-серизната алтернатива на статуквото в България сега... Без една от двете страни такава алтернатива няма“, категоричен е Овчаров.

Що се отнася до мерките за справяне с кризата Румен Овчаров разкритикува остро управляващите  както за действията им в здравния ѝ аспект, така и в икономическо отношение. Нужни са таргетирани действия – конкретни, насочени към определени прослойки от населението. Той защити и мнението на опозицията за реално преизчисляване на пенсиите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад