Румен Петков предположи, че смените на директорите на областни дирекции на МВР са с предизборни цели

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние реформираме три неща в продължение на 30 години – службите за сигурност, съдебната система и футболния съюз. Когато такъв тип чувствителни системи постоянно се агресират и конкретен проблем се превръща в повод за тяхното публично линчуване, не е добре. Това каза бившият министър на вътрешните работи Румен Петков.

Ако се фокусираме само върху убийството на Алексей Петров, ще направим грешка, защото през последните няколко години сме свидетели на чудовищни недоглеждания, недовършени разработки и нереализирани действия по престъпления. Защо така бързо забравихме за онзи самолет, който прелетя цяла Европа, кацна във Видин да зареди и после отскочи до Търговище, попита той.

Петков допълни, че имаме серия от тежки престъпления, които вместо да анализира Съветът по сигурността към Министерския съвет, тръгваме да изпълняваме това, което беше предначертано в онзи запис:

"Трябва да имаме наше МВР. Нашето МВР го започнахме със смяната на една камара областни директори. Това е поредният кадрови удар върху МВР, който деморализира системата".

Румен Петков предположи, че смените на директорите на областни дирекции на МВР са с предизборни цели.

Много е важно МВР каква атмосфера ще създаде у гражданите, купуването на гласове ще бъде ли приемливо или не?

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад