С изолирани превалявания и в петък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще преобладава слънчево време, с вероятност за превалявания преди обяд в източните, а след обяд – в планинските райони. Ще духа слаб, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, в София - около 31°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността преди обяд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 28° до 30°. Температурата на морската вода е от 25° до 28°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време и само на отделни места ще превали. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 17°.

През почивните дни ще бъде предимно слънчево, с изолирани валежи в събота в западните планински райони. Вятърът ще бъде от изток, в Източна България временно ще се усилва. Максималните температури ще са между 32° и 37°, по Черноморието 26°-28°.

В началото на новата седмица ще се задържи слънчево. Температурите още малко ще се повишат и максималните във вторник ще са между 34° и 39°, около 30° по Черноморието. По-късно през деня над Западна България ще се развие купесто-дъждовна облачност и в крайните западни райони се очакват  валежи, придружени от гръмотевични бури.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад