Силен южен вятър и съществено затопляне във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще са между 2° и 8°, а максималните - 8° и 18°.

Ще бъде много ветровито, с умерен, в Източна България и северно от планините - силен вятър от юг-югозапад. Облачността ще бъде по-често значителна и на места ще превали дъжд.

И по Черноморието облачността ще бъде по-често значителна, но вероятността за валежи е много малка. Ще бъде ветровито с умерен, временно силен южен вятър. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде много ветровито с бурен, по високите и открити части - временно ураганен вятър от юг-югозапад. Ще бъде предимно облачно и на места ще превали сняг, под около 1200 метра - дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

През следващите дни ще остане ветровито, с умерен и силен южен вятър и много по-топло от обичайното за средата на януари, особено в Източна България и районите, разположени на север от планините. Ще преобладава облачно време. Ще има и валежи от дъжд, на повече места в Западна и Южна България.

В събота температурите ще се понижават и със застудяването в Западна България дъждът ще преминава в сняг.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад