Слънчево и краткотраен дъжд в отделни райони на западната половина на страната в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сряда ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста, а в планинските райони от западната половина на страната - купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 31° и 34°, в София - около 29°, по  Черноморието – от  28° до 30°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в планините от западната половина на страната ще има краткотрайни валежи. Ще духа умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

През следващите дни повишението на температурите ще продължи. Ще се задържи  предимно слънчево,  с локални следобедни превалявания. Повече валежи се очакват през почивните дни, особено в неделя, когато ще има и гръмотевична дейност, а температурите слабо и временно ще се понижат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад