Слънчево и по-топло в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно. Над Североизточна България облачността все още ще е значителна и до полунощ на места ще превалява. Северозападният вятър ще отслабне и стихне. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°.
    
В четвъртък ще е предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб до умерен,  с него ще прониква по-топъл въздух, температурите ще се повишат и максималните ще са между 17° и 22°,  в София - около 20°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между 15° и 18°. Температурата на морската вода е около 9-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен, по високите и открити части - умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 11°, на 2000 метра - около 3°.

В петък ще духа умерен, в Източна България и северно от планините - временно силен южен вятър и дневните температури в повечето райони ще са около и над 20°. От запад на изток над цялата страна облачността ще се увеличи. След обяд в Западна България ще започнат валежи от дъжд, които през нощта ще обхванат централните, а в събота сутринта и източните райони. В събота в Източна България все още ще има валежи, на повече места преди обяд, а над Западна облачността ще се разкъса и временно ще намалее. Температурите ще се понижат и максималните ще са между 15° и 20°. В неделя и понеделник  ще бъде облачно, с валежи. Вятърът ще е от североизток, предимно слаб, а температурите ще продължат да се понижават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад