Слънчево, със сутрешни мъгли

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Облачността над по-голямата част от страната ще е разкъсана, средна и висока. В часовете преди обяд в низините, равнините и около водните басейни, включително и по Черноморието,  ще бъде с  ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, в Дунавската равнина – от изток-североизток. 

Минималните температури ще бъдат между 2° и 8°, в София – около 4°, а максималните - между 15° и 20°, в София – около 15°, на морския бряг - от 8° до 11°.

В планините облачността преди обяд ще значителна, но  след обяд временно ще се разкъса. Ще духа умерен южен вятър, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 5°.

В петък и събота на места, главно в Западна и Централна България, ще има валежи от дъжд, в планините над 1800-2000 метра - от сняг. Значителни по количество ще са в крайните югозападни райони. Максималните температури ще се понижават. 

През следващите два дни в по-голямата  част от страната, с изключение на планините, ще бъде слънчево. Сутрешните температури ще се понижат с 3-4 градуса, а дневните отново ще се повишат.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад