Слънчево време във вторник с температури между 9 и 14 градуса

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури ще бъдат между минус 7° и минус 2°, максималните – от 9° до 14°.

Ще бъде слънчево. След обяд от северозапад облачността, средна и висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад.

В планините ще е слънчево, но след обяд и там ще започне увеличение на облачността. Ще духа слаб, по билата - умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 2°, на 2000 метра - около минус 3°.

През нощта в цялата страна облачността ще се увеличи и в сряда ще е облачно, на места с превалявания от дъжд. Минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между 6° и 11°. Вятърът в много райони временно ще стихне, а по-късно през деня ще е слаб от североизток.

През нощта срещу четвъртък вятърът ще се усили и с него ще нахлува по-студен въздух. През следващите дни ще остане ветровито, а температурите ще се понижават. Ще бъде с по-често значителна облачност и слаби валежи. В четвъртък в планините ще превалява сняг, а в равнинната част от страната - дъжд, който със застудяването почти навсякъде ще премине в сняг.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад