Спас Гърневски: Националните предатели, извършили преврата от 2020 г., днес си плащат сметката

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бях си дал дума, че докато навърша 70 години ще се занимавам с политика, ако Бог разреши, каза в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" бившият депутат от ГЕРБ Спас Гърневски. 

"Издадох една книга, в която описах криминалния преход, кражбите, грабежа на комунистическата номенклатура в този преход, и последните седем години в парламента - от 2017 до миналата година, включително антиконституционния, антибългарски преврат, който беше извършен през 2020 година, начело с президента Радев и тяхно величество БСП, които бяха на площада на 9 юли, вдигаха юмруците, подпалиха държавата, унищожиха я за три години, и сега си платиха цената."

По думите му, националните предатели извършили преврата, са си платили сметката - най-напред онзи, който е бил начело на преврата, който го е обявил и оглавил - президента Радев, а след това и вярната му подопечна комунистическа-социалистическа партия, която е била строена цялата под юмрука му, със всичките си крила и крилца, които днес напускат кораба.

"Бих казал на г-н Свиленски: "Дали ще се удавиш с кораба или ще се удавиш в открито море, важното е, че корабът потъва". Да оставят Нинова още няколко месеца на власт, за да приключи партията окончателно." 

Вижте целия разговор във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад