Станислав Балабанов: Ако получим третия мандат, ще направим всичко възможно да има ново правителство

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Изключителна лъжа с опит да се вмени политически кризисен ПР е твърдението на “Продължаваме промяната”, че “Има такъв народ” е напуснала управлението заради смяната на частната фирма на “Капитан Андреево”. Ние наистина нямаме нищо общо с казуса. Информацията, която се изнася за нарушенията на граничния пункт, е ужасяваща, а МВР и прокуратурата мълчат по казуса. Това каза в студиото на “Говори сега” депутатът от ПГ на “Има такъв народ” Станислав Балабанов.

По думите му “има опасност Министерството на регионалното развитие да работи за джоба на тези, които искаха да управляват еднолично”.

“В момента Кирил Петков уволни всички представители на ИТН в МРРБ и си назначи двама негови заместник-министри - Ивайло Стайков и Александър Стоянов. И сега новата процедура във въпросното министерство е, че за плащане над 900 000 лева заместник-министърът се разпорежда и той лично одобрява дали да се дадат на фирма Х тези пари. Това директно поставя в корумпирана ситуация и заместник-министърът, и властта”, обясни той и обобщи: “В момента един човек трябва да избира еднолично дали да даде, например 1 млн. лева, и на коя фирма.”

В отговор на въпрос какво да очакваме, ако президентът даде третия мандат на "Има такъв народ", Балабанов заяви, че ще бъде направено всичко възможно да има ново правителство.

“Ще разговаряме както с БСП, така и с “Демократична България”, и с “Продължаваме промяната”, въпреки техните двама лидери, защото сред тях има диалогични хора”, заяви той и подчерта, че партията не се страхува от избори.

Какво още коментира депутатът от Има такъв народ" вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад