Стоян Михалев: Не получихме адекватна информация от службите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За да се вземат решения, трябва информацията, предоставена от службите да е адекватна, това заяви за "Говори сега" депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев. Член съм на Комисията по външна политика и на няколко закрити заседания съм изслушвал мнението на службите, присъствал съм и на закрито заседание месец преди войната. По време на тези заседания не получихме информация какво предстои. По-лошото е, че правителството и изпълнителната власт не получиха такава информация, допълни той.

Михалев каза още, че на заседание на комисията ден след започването на конфликта в Украйна, службите са уверили присъстващите, че войната в Украйна ще приключи до 48 часа поради превъзходството на руската армия.

"Имам основателно подозрение, че причината на другия ден министър-председателят Кирил Петков да каже абсолютно същите думи по всички медии е точно, защото службите да му дали тази информация", заяви той.

На нас ни беше обяснено, че война няма да има и бежанска вълна няма да има, подчерта депутатът от "Демократична България".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад