Тревожност, 1 епизод

Продукция: Тревожност

Държава: България
Епизод: 1
Година: 2024
Времетраене: 54 минути
Тревожност, 1 епизод
В предаването
Всички епизоди

Радослав Манов и съпругата му Магдалена Ясенова са лекари - псхиторепавти с различни специалности.

Семейните им отношения засега са неясни. Двамата са се отчуждили и разделили. Магдалена е стигнала до молба за развод, но Радослав е заминал за Виена за година и половина, където е преживял криза и терапия. Сега доктор Манов се връща с опит да поднови практиката си в София и евентуално да промени това, което е охладило отношенията със съпругата му. Тя е скептична. Майка му го насърчава. Той още не знае дали ще успее.

Пациентите на терапевтите ги очакват.


В кабинета Манов е посетен от бизнесдамата Елена Футекова, - омъжена от 15 година, тя обича съпруга си, но не е влюбена в него, основното й признание е, че не иска да има деца, защото е заета - през цялото време тя изневерява, води паралелен живот с разни сексуални връзки и има нужда от това.

В кабината на Ясенова идва ученичката Филипа, тя е помогнала на свой съученик Марио, в когото външно е забелязала лоша промяна. Марио се е върнал към привидно нормалния живот, но оттогава преследва Филипа денонощно - дебне я навсякъде, тя се плаши и се крие. Дали обсебването му е влюбване или нещо друго... Ясенова препоръчва Филипа да доведе Марио в кабинета, но преди това иска да говори с майката на момчето.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад