Трусове в правителството? Преди прегласуване вота на недоверие

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ПП-ДБ искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов след вчерашните сблъсъци между полиция и протестиращи в центъра на София. Това обяви Кирил Петков в кулоарите на Народното събрание.
От ПП-ДБ призоваха и Борислав Михайлов да си подаде оставката.

    "Този човек трябва да си отива максимално бързо, но също така искаме оставката и на Калин Стоянов, защото това, което всички видяхме, е недопустимо. Не може хора да бъдат пребивани по заведения. Калин Стоянов трябва да понесе своята отговорност", каза Кирил Петков.


Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов призова за ясна политическа отговорност след снощните сцени на насилие в центъра на София.

    "Винаги сме настоявали за ясна политическа отговорност след такива сцени на насилие, така че позицията ни отговаря на един и същи стандарт, какъвто винаги сме прилагали. Оттук нататък премиерът господин Денков ще вземе своите решения и ще предприеме своите действия.

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов призова цялото правителство да си подаде оставката. Според него кабинета не може да се справи с нито една криза - нито спортна, нито икономическа.

    "Не вътрешният, не икономическият министър - цялото правителство трябва да си подаде оставката - най-добре! Щото не могат да се справят с нито една криза - било тя спортна, икономическа, здравна.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад