Трусовете в коалицията - анализ на политолозите проф. Антоанета Христова и доц. Татяна Буруджиева

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

При нас дойдоха хора без знание и опит, и като че ли мотивите им за участие във властта не са свързани с развитието на държавата. БСП е в слаба позиция. БСП не се справя, защото другите са в болшинство. Това каза проф. Антоанета Христова в "Денят започва".
"Корнелия Нинова е в зависимост. Това че намаляват избирателите на БСП, това че се появява Янев в бъдеще, като партия която ще изтегли избиратели, това създава среда, в която тя се чувства несигурна и затова хващането и за властта я прави зависима, прави я слаба", коментира още проф. Христова.

"БСП също се подмени, нито може да кажете кои са неговите представители, камо ли кой е екипът който го управлява. Избирателите сме с къса памет по отношение на това, което ни поднасят медиите, но все пак съм сигурна, че хората помнаят, че първо президентът тези хора ги назначи в служебния кабинет, те бяха незнайни личности. Ако не бяха министри в служебния кабинет, те нямаше да стигнат до никакви избори. Да, сега президентът ги критикува", допълни доц. Буруджиева.

 

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад