В музикалния свят на Михаела Маринова

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Потапяме се в музикалния свят на Михаела Маринова. Обичаната певица гостува в съботното утро с покана за втори самостоятелен концерт.

Аз съм на 23 години и без да искам се влияя от музикалния пазар в света, но не си казвам: сега ще направя нещо такова. Гледам да избягвам това да работя по рамка и по поръчка, обичам да следвам сърцето си и душата си, и много често се оказва, че следвайки ги, аз съм на прав път.

Това сподели в "Денят започва с Георги Любенов" Михаела Маринова.

Най-големият подарък за нея е признанието на публиката. Предстои ѝ втори самостоятелен концерт на 22 октомври в "София лайв клуб".

"Понякога още не мога да го осъзная - че съм на 23 години и че тези неща се случват, обаче те осмислят моя път и осъзнавам всеки път, че всичко, през което Мишето е преминала за тези 23 години, си е заслужавало и си е струвало, със сигурност ще продължи и няма да се откаже", сподели певицата.

Това, което винаги я е движило напред, са нейните качества - трудолюбие, постоянство, дисциплина, отговорност. Но освен това има и хора, които вярват в нея силно и през всичките години са я доразвивали като личност и като професионалист.

"Гледам всичко да се случва постепенно, затова правят стъпка по стъпка, по стъпка. Тези стъпки обаче са големи просто защото и усилията са големи. Може би изглежда, че всичко се случва много лесно и естествено, но всъщност не е така, полагат се усилия и търпение", коментира Михаела.

Според нея има още много какво да научи и много контакти, които да създаде.

Вижте разговора във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад