В сряда ще бъде предимно слънчево

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сряда ще бъде предимно слънчево с изолирани  следобедни превалявания в крайните североизточни райони от страната.  Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 25°, по Черноморието – от  23° до 25°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето още ще отслабне и ще е 2-3 бала.

В планините също ще е предимно слънчево, но след обяд в масивите от Западна България ще превали. Вятърът ще е слаб от югоизток, по най-високите части –умерен от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 19°.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево и само в планинските райони от Западна България е възможно да превали.

И през по-голямата част от деня в петък ще остане слънчево,  но до вечерта на места в Северозападна България ще превали. Вятърът ще е слаб, от юг-югоизток. Дневните температури ще продължат да се повишават.

През нощта срещу събота и в събота вятърът от северозапад ще се усили, а от запад на изток ще превали и прегърми, на повече места и  по-интензивно - в Северна България. Температурите ще са почти без промяна.

В неделя ще има променлива, след обяд и през нощта срещу понеделник над по-голямата част от страната, по-често значителна облачност.  Отново ще има валежи, на повече места в Южна България. Възможни са и гръмотевици. В неделя вятърът временно ще отслабне, но ще започне  понижение на температурите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад