В страната на обратите. Кой ще управлява и ще ходим ли пак на избори? - прогнозите на политолозите Стойчо Стойчев и Слави Василев

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Гешев е е под ударите на съмненията за принадлежност към т.нар. статукво, нещо в което голяма част от гражданите вярват", заяви Слави Василев. Според него това е политически натиск вследствие на това, че прокуратурата не функционира задоволително.

Стойчо Стойчев също смята, че действията срещу Гешев са политически натиск и че промяната на съдебната система отново ще бъде политически акт. Той същото така изрази мнение, че президентът Румен Радев контролира всеки ход на служебното правителство, защото на неговата сметка се пише неговия евентуален успех или неуспех. Сблъсъкът е между Радев и Гешев, поясни Стойчев.

Слави Василев изрази мнение, че Слави Трифонов е открехнал вратата към диалога и диалог очевидно ще има. "Следващата седмица при конституирането на Народното събрание, аз смятам че господин Трифонов ще предложи състав на правителство с министър-председател. Диалогът към партиите на проеста е отворен, въпросът е дали ще приеме подкрепата на БСП", заяви Василев.

Целият разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад