Валери Йорданов: Силно притеснителна е версията за обвързаност между представителите на подземния свят с някои от политическите фигури

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Различни са версиите за това как лица, обявени за издирване, са напуснали пределите на страната ни. Това, което се налага като мнение обаче е, че се касае за изтичане на информация по време на разследванията на тези лица и те се оказват извън България, това каза в "Денят започва" бившият директор на СДВР Валери Йорданов.

Силно притеснителна е версията за обвързаност между представителите на подземния свят с някои от политическите фигури, които са се изявявали в миналото и сега се появяват по екраните на медиите, отбеляза той. По думите му една такава широкомащабна дейност е немислима без протекции от правоохранителни, от правораздавателните органи, дори и от политически фигури.

Йорданов изрази съмнение, че Ангел Христов си е идвал в България, тъй като има много хора, които са изпитвали страх от братя Галеви и със сигурност биха подали сигнал, че са забелязали някого от двамата.

Във връзка с появата на Христов у нас и настъпилата тук негова смърт, Йорданов обясни, че българската граница не е трудна за преминаване и не е прецедент някой да влезе у нас.

Целия разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад