Васил Терзиев: Доброто управление означава да имаш визия, принципи, да умееш да работиш с хора

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Доброто управление означава, че трябва да имаш визия, принципи, да умееш да работиш с хора. Когато защитаваш публичния интерес, трябва да си по-отчетен. Да работиш с диалог и консенсус, а не с налагане на волята". Това каза Васил Терзиев - кандидат за кмет на София от "Продължаваме промяната" в "Денят започва".

Терзиев подчерта, че има дълъг управленски опит и ще работи системно по системните проблеми на София, сред които липсваща канализация, ремонт на ремонта, липсата на места в детските градини, избягването от фаворизирането на определени фирми при изпълнение на обществени поръчки и други.

"За нас е важно да разберем какви са проблемите на София, какви са решенията, които гражданите очакват и да направим кампания със срещи на терен, срещи с бизнеса, за да чуем всички гледни точки. Смятам, че беше правилно решение за ранното ми обявяване за кандидат за кмет на София от ПП. Имахме време да говорим с бъдещи партньори, общински съветници, представители на бизнеса, изговорихме и темата за ДАНС , наред с много други. Така гражданите ме познават много по-добре от други кандидати", коментира Терзиев.

Вижте целия разговор във видеото.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад